Osteopaat voor dieren Sofie Gielen

Na een een aantal jaren werkzaam te zijn als dierenarts merkte ik dat er bepaalde problemen waren die je als dierenarts onder controle kan houden maar niet kan oplossen.  

Op zoek naar een oplossing hiervoor kwam ik bij de osteopathie terecht. Ik vond het erg interessant en besloot dat de osteopathie een mooie aanvulling zou zijn op mijn werk als dierenarts. Als dierenarts en osteopaat bekijk je bepaalde problemen uit een andere hoek waarbij het ene het andere soms mooi kan aanvullen. Ik ben in 2015 gestart met de opleiding 'Osteopaat voor dieren' bij Icreo. Dit is een kwalitatief goede opleiding waarbij enkel dierenartsen en kinesisten worden toegelaten.  

De osteopatische behandeling van Icreo gediplomeerden wordt opgenomen in de verzekering van Proteq (Nederlandse dierenverzekering). Ik heb in mijn 3e jaar een thesis geschreven met als titel 'De anaalklieren van honden'. In juni 2018 ben ik met trots afgestudeerd als osteopaat van dieren met als afstudeerrichting honden en katten. Ik ben nu blij uw dieren niet meer enkel diergeneeskundig maar ook osteopathisch te kunnen helpen.

dierenarts en osteopaat Sofie Gielen

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok