Nutraflora is een pasta ter ondersteuning van de normale darmflora met zowel pre- als probiotica. Het kan gebruikt worden bij diarree en winderigheid waarbij het natuurlijk evenwicht in de darmen verstoord is. Het kan ook gebruikt worden na een antibioticakuur om het evenwicht in de darmen terug te herstellen.

  • -Probiotica(Enterococcus faecium): Nutriflora bevat een biljoen Enterococcus faecium cellen per 2 ml pasta. Deze vullen de normale gezonde bacteriën in de darmen aan en zorgen voor een boost in het immuunsysteem. Onderzoek heeft bewezen dat Enterococcus faesium helpt om de stoelgang terug een normale consistentie te geven.
  • -Prebiotica: Deze stoffen ondersteunen de goede bacteriën in de darmen en remmen ziekmakende bacteriën. In Nutriflora zitten zowel Fructo-oligosacchariden (FOS) als Mannan- oligosachariden(MOS).
  • -Zoete basilicum extract: Zoete basilicum extract is een smakelijk ingrediënt met verschillende belangrijke effecten op de maagdarmgezondheid en vertering.
  • Kaolin: Kaolin werkt als absorbeerder. Het bindt slechte toxines en zorgt dat ze niet opgenomen worden. Kaolin absorbeert ook water en zorgt zo voor vastere stoelgang.

nutraflora

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok