Nutracam is een natuurlijke snelwerkende ontstekingsremmer dat zonder risico mag gegeven worden bij oudere patiënten met nierproblemen. Het kan gebruikt worden bij honden en katten met pijn en ontstekingen op de gewrichten, pancreatitis of andere ontstekingsprocessen. Het kan ook gebruikt worden na trauma of operaties. Naast de ontstekingsremmende werking bevordert het een optimale leverfunctie. Het is een krachtig versterkend middel bij oudere dieren met verschillende gezondheidsproblemen.

  • Boswellia extract: Dit is een plantenextract dat de eigen anti-inflammatoire processen ondersteund. Het speelt een belangrijke rol in het onderhouden van een soepele en comfortabele gewrichtsbeweging. Het wordt gebruikt om conventionele pijnstillers te ondersteunen.
  • Pijnboomextract: Is een krachtige antioxidant die de zwelling en reactie van het lichaam beperkt na een operatie of trauma.
  • Mariadistel (Silymarine): Dit matigt de pro-inflammatoire cascade en werkt zo ook ontstekingsremmend. Het bevorderd ook een optimale leverfunctie.

 

nutracam

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok